lauantai 9. marraskuuta 2013

Marraskuun lempeä pimeys

Eilen kun tultiin mökille, oli ilta jo pitkällä. Saunan vilvoitteluhetki lepuutti sieluani työviikon jälkeen. Mökkihöppänä ripustelee kaamosvaloja ulos verannalle. Marraskuuta pidetään ankeana ja synkkänä aikana. Mökkihöppänästä  marraskuussa on kuitenkin omat viehättävät puolensa. Illan tummuus antaa itselle aikaa tehdä sellaista, jota valon keskellä ei edes huomaa. Nyt  nautitaan täysin siemauksin pimeydestä, kynttilöistä, villasukista, hyvistä kirjoista, musiikista, omasta ajasta, elokuvista ja  läheisistä ihmisistä. Marraskuussa asustaakin  lempeä pimeys!  Joulu on pikkuhiljaa hiipimässä  nurkkiin ja sen jälkeen taivaalta heitellään pieniä valonpisaroita pitkin lumisia teitä, Mökkihöppänä toivottaa hyvää isäpäivää kaikille  isille ja ukkipapoille!
2 kommenttia:

  1. kuulosta ihanalle! Samanmoinen ajatus meilllä on tulevalle mökkireissulle, nautitaan lempeästä pimeydestä kynttilöiden ja kirjojen kera:)

    VastaaPoista
  2. Ihanan tunnelmallinen kirjoitus ja kauniit kuvat. Nyt nautitaan valoista, oleskelusta, saunan lämmöstä, aikaisin hiipivästä hämärästä.
    Ihanaa alkanutta viikkoa sinulle.

    VastaaPoista