keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Mökkihöppänä tykkää muovipussittomasta marraskuusta!

Facebookista löysin yhteisön, joka kannattaa muovipussitonta marraskuuta. Nykyisin jo muistaa ottaa kauppakassin mukaan, vaan on tullut syyllistyttyä kieltämättä siihen, että  kassalla osti aina uuden muovipussin. Huono tapa ja huono muisti kohtasivat toisensa. Muovipusseihin usein tuli reikäkin, kun laittoi sen tarpeeksi täyteen. Kurkku tai maitopurkki kurkistelivat ulos innokkaasti pudotakseen pihatielle. Onpa pussit joskus hajonneet parkkipaikallekin. Nykyisin on biohajoavia pusseja tarjolla hedelmätiskillä ja kaupan kassoillakin on vaihtoehtona kestävämpää vaihtoehtoa.  Jotkut vaatekauppojen muovikassit ovat kivoja ja lujia. Joskin ne haittaavat luontoakin enemmän, siksi olisi hyvä, jos vaatekaupoissakin olisi ekologisia kasseja  tarjolla.  Tiesittekös, että pienistä puroista voi kasvaa iso virtaava joki. Näin pähkäilee aamutuimaan mökkihöppänä. Reippautta pykälään ja kohti aamun työtehtäviä. Ensin kuitenkin lautasellinen kaurapuuroa ja hiukan kahvia  päivän polttoaineeksi.

 Kevyttä keskiviikkoa kaikille lukijoille!2 kommenttia:

 1. Liian usein tulee syyllistyttyä muovikassin ostoon - myönnetään :(
  Alku kai se on sekin, että tiedostaa asian ja myöntää olevansa hajamielinen, kun se kangaskassi jää aina kotiin. Pitäisi varmaan laittaa autoon useita, josta sitten voisi napata mukaansa kun kauppaan menee....taidankin toteuttaa.
  Kiitos muistutuksesta ja
  ihanaa torstai-iltaa sinulle.

  VastaaPoista
 2. Arvaa montako kertaa on kauppakassi autossa ja mökkihöppänä touhukkaana kassalla. Ostin pienen kangaskassin käsiveskaan - joka tosin on muutenkin tupaten täynnä kuin muumimamman laukku konsanaan!

  VastaaPoista