lauantai 1. joulukuuta 2012

Seuraava blogi

Mökkihöppänä painasi entteriä bloginsa ylälaidassa olevassa kohdassa "seuraava blogi" ja astui suoraan ihmeelliseen maailmaan. Luin hetken blogia papista, joka oli hyväntekeväisyystyössä Afrikassa. Kuvat puhuivat puolestaan, joten mökkihöppänä on päättänyt antaa pienen roponsa hyväntekeväisyyteen tänä jouluna. Seuraavana oli vuorossa amerikkalaisen junabloggarin sivusto, jossa hän kertoi eri junista. En tiennytkään, miten paljon junia onkaan olemassa! Olen vain noussut kyytiin, mutta ensi kerralla täytyy hiukan vilkuilla asemalla ympärilleen.  Kuva nuoren parin häistä sai aikaan pienen ilonläikähdyksen sydämeen tuntemattoman nuorenparin onnelle. Ja yks kaksi mökkihöppänä seikkaili vanhassa ranskalaisessa linnassa. Se huokui historian siipien havinaa, salaisuuksia ja menneisyyttä.  Sitten olikin jo vuorossa "vuorenvalloittaja miehen" blogi. Hän oli saavuttanut jotain sellaista, josta oli haaveillut jo pitkään. Mökkihöppänä tunsi suurta ihailua vuorikiipeilijän seikkalutahtoa kohtaan. Sitkeys vie läpi vaikka harmaan kiven, sanoi äiti aikoinaan. Mutta miten pieni onkaan maailma! Tiedättekös, se mahtuu mökkihöppänän läppäriin.

PS. Muistakaa avata joulukalenterin ensimmäinen luukku. Sieltä voi tulla piparkakku, joulukukka tai kynttilä. Toivotan kaikille hyvää mieltä joulukuulle!


2 kommenttia:

  1. Minäkin olen muutaman kerran koittanut kuluttaa aikaa blogeista seuraavaan hyppäämällä, mutta minun tuurillani päädyin aina vain kiinankielisille blogeille, ja kiinankieli ei ole harmi vain hallussa :D Joudun siis pomppimaan blogeista toiseen lukijoiden kautta, ei hassumpaa ajanviettoa sekään.

    VastaaPoista
  2. Niin kiinankielinen sivusto ei kyllä kerro minullekaan mitään. Millähän perusteella ne sivustot aukeavat. Joskus olen lukenut käsityöntekijöiden blogeja. Niissä on tosi hienoja kuvia...:D

    VastaaPoista