sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Mukavaa postia!

Piristys päivään

Sai Puutarhaterapia/Mökkipuutarhassa bloggarilta ihanan piristyksen harmaaseen marraskuiseen sunnuntaihin. Kiitos kauniista blogistasi.

Mökkihöppänän täytyy siis kirjoittaa seitsemän tunnustusta itsestään..

1.  Jos mökkihöppänä olisi joku Lumikin seitsemästä kääpiöstä, olisin touhukas. En osaa viettää viikonloppuja tai vapaapäiviä sohvalla löhöten.  Päivät  vaan täyttyvät ikään kuin itsestään  kaikenlaisista asioista. Mökkihöppänä on myös pahasti aamuvirkku.

2. Pidän uusien asioiden opettelusta. Järjestelmäkamera, kirjanpito, vanhojen tavaroiden tuunaus tai maalaaminen - kaikkea täytyy opetella ja mielellään vielä hyvin. Se pitää mielen virkeänä. Miniäni sanoi, että mökkihöppänä oppii ja osaa kaikkenlaista, muttei osaa peruuttaa peräkärryn kanssa! (niin totta...)

3. Mökkihöppänälle on perhe tärkeä. Me sovittaisiin hyvin Italiaan, jossa perheenjäsenet ja sukulaiset kokoontuvat syömään ja kertomaan päivän tapahtumista.

4. Mökkihöppänä konttaa mielellään ympäri huonetta perheen pienimmäisen kanssa, laulaa ja leikkii. Mutta niinhän sitä sanotaan, että ikääntyessä muuttuu lapseksi jälleen..

5. Joskus jonkin ikävän asian kokeminen onkin parasta elämässä, kun sitä jälkeenpäin ajattelee. Vaikka se ei juuri sillä hetkellä tunnukaan parhaalle eikä hyvälle. Mökkihöppänä on saanut oppia itsestä paljon ja on siitä kiitollinen. Uskon, että positiivinen elämäntapa on tuonut tullessaan hyviä asioita elämääni.

6. Mökkihöppänä pitää luonnosta, kauniista maisemista, kukkasista, linnunlaulusta ja koiranpennusta.

7. Kun on vähän höppänä voi tehdä kaikenlaisia asioita: laskea mäkeä, luistella vaikka ei osaakaan tai tehdä lumiukko pihalle. Olla onnellinen omana itsenään.

http://puutarhaterapiaa.blogspot.fi1 kommentti: